5 грудня 2023 20:49

Ліонель Мессі: "Я багато думав про перехід у чемпіонат Саудівської Аравії"

Нападник "Інтер Маямі" і збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про варіанти продовження кар'єри до переходу в американський клуб.


"Моїм першим варіантом було повернутися в "Барселону", але це виявилося неможливим. Я намагався повернутися, але цього не сталося. Правда і те, що після цього я багато думав про перехід у лігу Саудівської Аравії, де я знаю країну, і вони створили дуже сильну конкуренцію, яка може стати важливою лігою в найближчому майбутньому", - цитує Мессі Sport.es.


Сьогодні, 5 грудня, Мессі став спортсменом року за версією американського журналу Time. У 2023 році Ліонель виграв нагороду "Золотий м'яч", який став для нього восьмим. Також у складі ПСЖ виграв французьку Лігу 1 і Суперкубок Франції. При цьому в складі "Інтер Маямі" Ліонель завоював перший трофей для американської команди - Кубок ліг.


Нинішнього літа Мессі перебрався з французького ПСЖ в американський "Інтер Маямі", власником якого є колишній гравець "Манчестер Юнайтед" Девід Бекхем. За 14 матчів у всіх турнірах аргентинець відзначився 11 забитими м'ячами, а також п'ятьма асистами.