5 грудня 2023 13:12

Ван де Бек запропонував себе "Барсі" після травми Гаві. Хавбек, у якого 21 хвилина за МЮ у сезоні, дуже хоче піти взимку

Донні ван де Бек запропонував себе "Барселоні" після травми Гаві.


Каталонський клуб думає про необхідність посилити півзахист після того, як Гаві зазнав серйозної травми. Спортивне керівництво «Барселони» не дуже хоче підписувати гравця, який стане тимчасовим посиленням на півроку, але тренерський штаб вважає, що клуб має довгий сезон, тому потрібно скористатися можливістю посилитися, якщо є фінансові можливості для цього.

"Барселона" розглядає багато варіантів посилення. До гравців, які з радістю приєдналися б до каталонського клубу, входить ван де Бек, пише Diario Sport. Донні дуже хоче піти з «Манчестер Юнайтед» у січні.

Зазначається, що одного разу «Барса» вже була дуже близька до трансферу ван де Бека – одразу після покупки Френкі де Йонга. Однак тоді клубу не вистачило грошей, і Донні за 40 млн євро купив «МЮ».

Ван де Бек за стилем підходить Барселоні, але сумніви в клубі дуже сильні.

Раніше повідомлялося, що Донні входить до числа гравців, які можуть покинути "Манчестер Юнайтед" взимку та влітку 2024 року.

Цього сезону ван де Бек відіграв 21 хвилину за «Манчестер Юнайтед» у 2 матчах у всіх турнірах.