1 грудня 2023 20:27

Каррагер про Онана: "Для воротаря МЮ неприйнятна така гра, як у Туреччині. Небезпечне становище у ЛЧ – наслідок його помилок. У Андре репутація тягаря, легких голів занадто багато"

Джеймі Каррагер зазначив, що Андре Онана перетворився на тягар для «МЮ».


«На відміну від великих команд минулого, зараз на нього покладено дуже багато обов'язків . Чим більше йому потрібно робити, тим вища ймовірність чергової помилки.

Небезпечне становище «Манчестер Юнайтед» у Лізі чемпіонів – прямий наслідок його помилок. Гра Онана коштувала "МЮ" очок в обох матчах з "Галатасараєм", він був поганий і у грі з "Баварією" у першому турі. Так, він врятував у матчі з «Копенгагеном» на «Олд Траффорд» на останній хвилині, але численні мінуси значно переважують єдиний плюс.

Такий виступ, як у Туреччині , неприйнятно для воротаря «МЮ» Ви навіть від воротаря з команди U18 не очікуєте на таку помилку при спробі втримати м'яч, як у випадку з другим голом «Галатасарая». Якби воротаря з молодіжки перевели в основу і зіграв так, як Онана в середу, він, ймовірно, більше ніколи б не з'являвся в основній команді.

Через Онана «МЮ» пропустив дуже багато легких голів. Надія на те, що гірше вже позаду, зникла, гра в середу стала величезним кроком назад. У Онана вже склалася репутація тягаря. Потрібно багато часу, щоб її змінити», – зазначив екс-захисник «Ліверпуля».