1 грудня 2023 09:10

Павло ОРIХОВСЬКИЙ: "Мені незрозуміло, чому "Динамо" не залишило Бурду"

Екс-динамівець Павло Оріховський висловився про свого партнера по "Колосу" та колишнього захисника "Динамо" Микиту Бурду.


– У вашій команді грає багато колишніх футболістів Динамо, яке сьогодні потерпає від кадрового дефіциту на деяких позиціях. Як вважаєте, чи не зарано кияни попрощалися із тим же Микитою Бурдою?

– Я завжди вважав та продовжую вважати Микиту дуже сильним захисником. Так, його мучили постійні травми останніми роками. Проте він володіє багатьма якостями. Він добре читає гру, розпочинає атаки, має хороший перший дотик та пас, вміло діє у повітрі та захисті. Можу довго перераховувати. Мені незрозуміло, чому його не залишили у Динамо. Можливо, були якісь підводні камені, можливо, непорозуміння із тренерським штабом.


– Сьогоднішньому Динамо Бурда був би корисний?

– Звісно. Він би допоміг команді. Бурда – захисник високого рівня.


– Восени Динамо покинув багаторічний капітан та лідер команди Сергій Сидорчук, який, як і ви, є центральним півзахисником. Можливо, і ви задумувалися про теоретичне повернення до біло-синіх?

– У мене чинний контракт із Колосом. Тут я маю гарні відносини з усім колективом, тренерським штабом та керівництвом. Мене все влаштовує, я щасливий.

Якби з Динамо була конкретна пропозиція, то можна було б подумати. А так її немає, тому немає і про що говорити.