29 листопада 2023 18:14

"Жодного скиглення немає". Тренер Боснії та Герцеговини зробив заяву про матч з Україною

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Боснії та Герцеговини Саво Мілошевич відкинув будь-які спроби наперед поставити хрест на його команді у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 з Україною. Знаменитий нападник зазначив, що його підопічні зроблять усе, щоб перемогти "синьо-жовтих".


Про це Мілошевич заявив в ефірі національного телебачення, пише портал sportske.ba. За словами наставника боснійців, його команді справді випав найважчий жереб із можливих, але на боці балканців буде фактор свого поля і бажання вперше в історії вийти на континентальну першість.


"Суперник – найсильніший із усіх, але він такий, який є. Історія знову повторюється, коли справа стосується удачі в стикових матчах. Але тільки від нас залежить, чи зможемо ми розвернути удачу до себе обличчям. Ми не можемо сказати, що Україна перебуває на одному рівні з тими збірними, з якими ми раніше грали у плей-оф. Це буде нелегко, але що є, то є. Жодного ниття немає", – сказав Мілошевич.


Зазначимо, що боснійці тричі грали у плей-оф відбіркових турнірів до чемпіонатів Європи. У кваліфікації до Євро-2012 вони поступилися португальцям (0:0 та 2:6), за чотири роки не впоралися з Ірландією (1:1 та 0:2), а у півфіналі "стиків" до першості-2020 програли по пенальті Північній Ірландії.