28 листопада 2023 23:18

Мерсон про тимчасові вилучення: "Ви вб'єте гру, це будуть гірші 10 хвилин, які ви можете уявити. А суперечок стане ще більше. Не треба вводити щось нове до вирішення старих проблем"

Пол Мерсон упевнений, що тимчасові вилучення завдадуть суттєвої шкоди АПЛ.

«Отже, вони хочуть запровадити тимчасові вилучення. Жалюгідне видовище. Коли в регбі одна команда залишається із 14 гравцями, друга може набрати 7-10 очок. Це величезна перевага.


У футболі ж, посадивши когось на десять хвилин на лаву, ви вбиваєте гру. 10 футболістів сидітимуть у захисті весь цей час, це буде найнудніший футбол в історії. Вони просто вбиватимуть час.

Усі люблять АПЛ: ви бачите удар на одній половині поля, а через 30 секунд на іншій половині вже розігрують кутовий. І в ці 10 хвилин така гра просто випаровується, у команди, яка залишилася в меншості, просто немає вибору, окрім як сісти за лінію м'яча. Це будуть найгірші 10 хвилин, які ви тільки можете уявити.

До того ж ми говоримо про людей, які знають правила, але нічого не тямлять у футболі. Взагалі нічого. Люди просто сперечатимуться ще більше: «Та його треба було вилучити на 10 хвилин минулого тижня!»

Коли це припиниться? Не треба вводити щось нове, поки не вирішено старих проблем», – зазначив колишній нападник «Арсеналу».