27 листопада 2023 08:13

Аллегрі про 1:1 з "Інтером": "Головним було уникнути поразки. "Ювентус" пропустив наївний гол, хоча відпрацьовував такі весь тиждень"

Массиміліано Алегрі задоволений тим, що «Ювентус» не програв «Інтеру» (1:1).


«Ми пропустили дуже наївний гол, тим більше, що це сталося лише через кілька хвилин після того, як ми відкрили рахунок. «Інтер» уже показав, що йому легше грати, коли він має простір для забігань.

Ми знали, що вони люблять низом робити простріли назад від лицьової лінії, ми працювали над цим, але все одно пропустили. Можливо, варто було б сфолити раніше, поки вони не дійшли до такої позиції. Вони рухалися дуже швидко. Лайки чи Бремер мали ближче підібратися до Тюрама, щоб він не зміг зробити передачу. Це одна із сильних сторін «Інтеру», ми працювали над цим увесь тиждень.

Успіх благоволіє хоробрим, тож нам треба було діяти впевнено, агресивно. Ми вже намацуємо баланс краще, ніж на початку сезону. Потрібно продовжувати додавати і дуже важливо грати в обороні надійно.

Влахович, гадаю, провів найкращий матч після переходу в «Ювентус». Він деякий час не забивав, але завжди старанно працював. І давайте не забувати, що йому лише 23 роки.

Команда грала добре, а це було непросто. Здається, "Ювентус" уже три роки не грав у матчах, які можуть вивести його на перше місце. Я також не робив цього 4,5 роки.

Наша мета – потрапити до топ-4. Ми все ще випереджаємо команду з п'ятого місця, ми правильно підійшли до матчу з командою, яка чекала на наші помилки, так що це було демонстрацією нашої зрілості. Голу можна було уникнути, але у матчах із топ-командами таке буває.

Сьогодні головним було уникнути поразки, і це дає нам додатковий поштовх у процесі зростання», – сказав головний тренер «Ювентуса».