26 листопада 2023 23:44

"Інтер" та "Ювентус" розписали нічию та зберегли статус-кво на вершині Серії А

Ювентус і Інтер поділили очки (1:1) в рамках 13 туру Серії А. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".


Інтер і Ювентус підійшли до очної зустрічі на вершині таблиці. "Нерадзуррі" демонструють хорошу якість футболу, а "б'янконері" штампують мінімальні перемоги в стилі Аллегрі.


Інтер був фаворитом гостьового матчу та намагався виправдати цей статус, граючи з позиції сили. Міланці більше контролювали м'яч і створювали моменти внаслідок комбінацій.

Ювентус грав простіше та робив акцент на швидкі контратаки. Особлива ставка була на лівий фланг, де активним був К'єза та перспективно підключався з глибини Костіч.

Рахунок у середині першого тайму відкрили господарі. Влаховіч вигриз м'яч у центрі поля та відкинув на К'єзу. Федеріко віддав назад Душану – серб точним ударом вивів "Стару Синьйору" вперед.


Інтер атакував краще, Тюрам і Мартінес мали моменти, тому відігратися вдалося швидко. М'яч у три передачі перейшов від голкіпера до Тюрама, француз рвонув по флангу та прострілив, а Лаутаро зіграв на випередження.

Другий тайм команди провели в рівній боротьбі, яка не запам'яталася нічим. Один удар за 45 хвилин. Матч так і завершився нічиєю. Інтер набрав 32 очки та залишився лідером Серії А. У Ювентуса на два бали менше та друге місце.