24 листопада 2023 13:43

Захисник "Руху" Дідик: "На матч із "Динамо" не потрібно мотивувати - розуміємо, проти кого будемо грати"

Захисник "Руху" Роман Дідик поділився емоціями від виходу на поле у складі збірної України U-21 і розповів про очікування від майбутнього матчу із київським "Динамо".


"Хоч я і не багато часу провів на полі, але приємно зіграти за молодіжну збірну України. Я вдячний тренерському штабу за довіру та те, що я є частиною цього колективу, який зібраний у молодіжці.


У команди позитивний настрій, адже ми виграли 5 матчів з 5. Вважаю, що це закономірний результат і ми цілком заслужено очолюємо турнірну таблицю у відборі на Євро. Але потрібно рухатись далі і перемагати в наступних матчах, аби напряму кваліфікуватись на цей турнір – це наше основне завдання.


Щодо повернення у розташування клубу, то збірники вже розпочали тренуватись у загальній групі. На "Динамо" не потрібно додатково мотивувати – всі ми розуміємо, проти кого будемо грати. Кияни є грандом українського футболу, які б у них не були важкі часи.


Ми вже розібрали, як вони грають, особливо хочу виділити Владислава Ваната – він зараз у дуже хорошій формі. Це буде дуже непроста гра і певне випробовування для "Руху". Але у нас бойовий настрій і команда поїде у Київ тільки за позитивним результатом", - сказав Дідик.


Фото - УАФ