23 листопада 2023 16:59

Плей-оф відбору на Євро-2024: у Боснії і Герцеговині повідомили, де відбудеться матч зі збірною України

У четвер, 23 листопада, відбулося жеребкування стикових матчів кваліфікації на чемпіонат Європи-2024, які відбудуться в Німеччині. Своїх суперників дізналася збірна України.

За підсумками жеребкування збірна України потрапила до Шляху В і зіграє проти Боснії та Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва пройде боснійців, то у фіналі плей-офф поміряється силами з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.


Боснійське видання Кlix повідомило, що поєдинок Боснія і Герцеговина – Україна пройде в Зеніці на стадіоні «Біліно Поле».


Нагадаємо, що на цій арені відбувся заключний матч відбору на ЧС-2022, у якому синьо-жовті обіграли боснійську команду з рахунком 2:0.


На цьому стадіоні проводить свої домашні матчі ФК Челік. Місткість арени – трохи більше 15 тисяч.


Матчі плей-офф відбору на чемпіонат Європи-2024 відбудуться 21 та 26 березня наступного року.


Додамо, що це буде п'ятий плей-офф, у якому боснійці зіграють за вихід на великий турнір, і четвертий за рахунком, коли справа доходить до кваліфікації на Євро.


Збірній Боснії і Герцеговини так і не вдалося потрапити у великий турнір через плей-оф: двічі їх зупиняла Португалія (ЧС-2010 і Євро-2012), а також Ірландія (Євро-2016) і Північна Ірландія (Євро-2020).