20 листопада 2023 19:25

"Барса" шукає короткострокову заміну Гаві. Каталонці готові орендувати гравця в січні до кінця сезону, сума трансферу не повинна перевищувати 2,5 млн. євро

"Барселона" готова орендувати в січні гравця на заміну Гаві.


Нагадаємо, Гаві вибув на 7-9 місяців через серйозну травму коліна, отриману у вчорашньому матчі збірної Іспанії проти Грузії (3:1). У 19-річного півзахисника виявлено розрив передньої хрестоподібної зв'язки та пов'язана з цим травма бічного меніска.


За інформацією Diario Sport, «Барселона» розпочала пошуки короткочасної заміни Гаві – каталонський клуб може орендувати гравця у січневе трансферне вікно до кінця сезону. На даний момент спортивний директор клубу Деку шукає можливі варіанти посилення півзахисту гравцем, який сильний фізично та агресивно в єдиноборствах. При цьому сума трансферу не повинна перевищувати 2,5 млн. євро.


Зазначається, що не виключено продовження контракту з гравцем після закінчення оренди за можливості дотримання правил реєстрації - контракт може бути підписаний лише з 1 січня, а зарплата новачка не повинна перевищувати 80% зарплати Гаві.