16 листопада 2023 13:15

"Спір буде вирішений через спеціальні органи": скандальний ексхавбек "Зорі" розкрив останню інформацію

Український півзахисник польської Лехії Максим Хлань розповів про свій юридичний спір із луганською Зорею, з якою він в односторонньому порядку розірвав контракт.


На початку літа півзахисник Максим Хлань в односторонньому порядку розірвав свій контракт із Зорею, який мав закінчитись в кінці цього року.


Клуб хотів продовжити його угоду на п'ять років, однак отримавши відмову хавбека відсторонив його від тренувань.


Цей конфлікт переріс у юридичну справу, яку розглядає КДК УАФ. Вже у вересні, Хлань підписав контракт з польською Лехією, яка у четвер, 16 листопада, зіграє спаринг зі збірною України.


В ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua Максим розповів про ситуацію із Зорею.


«Це вже пройдений етап. Завжди потрібно рухатись вперед, враховуючі старі помилки. Погрози? Я не втручаюсь в справи клубу, тому точно сказати не можу, але мені ніхто не повідомляв про це».

Окрім цього, півзахисник висловився стосовно прогресу судової справи.


«Все в юридичній площині. На початку цієї історії ми намагалися домовитись мирно, але зараз спір буде вирішений через спеціальні органи».


Також молодий хавбек відповів на запитання про те, чи підтримує він зв'язок з колишніми одноклубниками.


«Так, часто зідзвонюємося, списуємось з хлопцями. У нас є група, де ми завжди на зв’язку. Всі хлопці підтримали мене в тій ситуації і допомагали, чим могли, за що я їм дякую», – сказав Хлань для Sport-express.ua.