14 листопада 2023 11:38
4

Ігор ЦИГАНИК: "Вилучення Безкоровайного – найбільша помилка Козиряцького"

Відомий журналіст Ігор Циганик вважає, що у матчі «Кривбас» – «Динамо» захисник господарів Данило Бескоровайний порушував правила, але вилучати його підстав не було.


«Думаю, що Козиряцький прекрасно бачив, чи впав Ванат сам, чи в контакті з Бескоровайним, одразу продемонструвавши червону картку. Це найбільша його помилка. Я зійшовся на думці, що контакт все ж був, і був дуже серйозний. Перерізаючи дорогу захисникові, нападник сам таким чином провокує на цей контакт. Захисник повинен уникати подібного контакту. Порушення правил абсолютно справедливе.


Ти знаєш, що в тебе працює VAR, який може поміняти жовту на червону, але червону на жовту не має права змінити. От коли Козиряцький біг, і якби він був досвідчений, абсолютно адекватний, то він взяв би паузу, продемонстрував жовту, а далі дивився б VAR. Вже якщо VAR покаже, що там на червону, то виганяй. Сказати, що це фол останньої надії, я б не сказав, м'яко кажучи. Партнер Бескоровайного був би першим на м'ячі, оскільки Ванат невдало прийняв м'яч. Я вважаю, що це жовта картка», – сказав Циганик.

А раптом Козиряцький "порохобот" і йому просто не подобаеться "квартал 95" і #зелені покидьки# у владі? Тоді все стає на своі місця! :)
"...але червону на жовту не має права змінити." А відмінити червону VAR не може? А якщо не відмінив, то в чому ж тоді помилка арбітра?
Експерд мля,йди ти краще кофе пити ееееееееааааааааа . @Адмін, та не публікуйте цього " всезнайку-непонімайку" ....
причём в жизни!