10 листопада 2023 17:25

Роберт Гегедош – про слова Сагірова: "Не було такого! Це він проститут!"

Колишній нападник «Перемоги» Роберт Гегедош відреагував на слова ексвласника клубу Феміса Сагірова, який розповів історію, згідно з якою з ним зв’язували дівчата, у яких гравець виманював гроші.


– Що скажете про дебош у Туреччині?


– Після тренувань я міг випити дві пляшки пива, але це нормально. Коли почалась війна, то вся команда була шокований. Тоді я вже випивав більше, але ніякого дебошу не було, ніхто не чудив.

– Також Сагіров говорив, що ви брали гроші у дівчат, а йому доводилось віддавати ваші борги. Це правда?

– Коли я пішов з «Вереса», то звернув трохи не туди, і в мене були фінансові проблеми. Сагіров про це знав, ми обговорювали цей момент при підписанні. Так, я позичив гроші в однієї дівчини, а не у декількох, як він каже, але розраховувався завжди сам. Був момент, що дівчина написала Сагірову, проте жодної копійки він за мене не дав. Якби він заплатив, то я б про це дізнався першим. Як він може давати гроші незнайомій людині, якщо не знає деталей?

– Сагіров казав, що у дівчини були інтимні відео з вами.

– Брехня! У мене є голова на плечах і такі відео я не даю нікому знімати.

– Сагіров сказав, що у бесіді з вами, ви сказали, що нехай поліція вас притягує до відповідальності, як проститута, ви готові понести покарання. Було таке?

– Та не було такого! Це він проститут! Як той політик, завжди повертає кепку, куди вітер дує. Якщо він такий розумний, то нехай скаже, звідки брав гроші на команду, а то сидить собі десь на Кіпрі і гавкає.

Людина трохи попутала. Сагіров пройшовся по всіх, але забув про себе сказати, як він кинув команду в Туреччині без грошей. Ми зрозуміли, що буде весело, коли Сагіров видалився з командного чату і деяких футболістів заблокував, щоб ті йому не писали.


Він сказав, що ми чорти? Чорт – це він! Вирішив відкрити рот через півтора року, бо йому нудно. Якщо були питання, то треба було вирішувати на місці та по факту, а не через два роки, коли за нього забули і перехрестились. У футбольному світі такого афериста, як Сагіров, ще не бачили! – сказав Гегедош.