10 листопада 2023 10:32

"А що, Хацкевич не знав, куди йде?": власник кіпрського клубу відреагував на слова екстренера "Динамо"

Український власник клубу Героскіпу Феміс Сагіров прокоментував заяви екстренера Динамо Олександра Хацкевича про договірні матчі у кіпрському футболі.


Влітку цього року колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич розповів про те, що під час роботи у кіпрській Карміотоссі його схиляли до практики договірних матчів.


Феміс Сагіров, який наразі володіє клубом Героскіпу, що виступає у третьому дивізіоні Кіпру, в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» поділився думками стосовно заяви Хацкевича.


«А що, Хацкевич не знав, куди йде? Власник Карміотісси – це громадянин РФ Дмитро Пунін, який серед іншого має ігровий бізнес і в Україні – це компанія «Pin-up». Він – ігровик, і тому я не здивований, що відбувається в Карміотіссі. Цього року вони посідають в чемпіонаті Кіпру передостаннє місце і туди ніхто не хоче їхати з футболістів.


Я з договірними матчами не стикався і мені ніхто нічого не пропонував. У мене з цим суворо, я в Україні футболістів ФК Перемога возив на детектор брехні. Зі мною в цьому плані жарти погані».


Окрім цього, бізнесмен висловився стосовно можливості запрошення Хацкевича до Героскіпу.

«Ну куди нам Хацкевича? У нас ще не той рівень», – сказав Сагіров для «УФ».