9 листопада 2023 16:04

Лінекер - Річардсу про те, як спробував снюс: "Я потів, але мені було холодно. Я повз до туалету, як змія, і мене вирвало на всі боки. Це було 7-годинне катування. Дякую, Майка"

Гарі Лінекер розповів, що відчув жахливі відчуття, спробувавши снюс.

Колишній нападник збірної Англії розповів цю історію в підкасті Rest is Football, спілкуючись із екс-гравцем «Манчестер Сіті» Майкою Річардсом. За словами Лінекера, цей випадок трапився незадовго до старту Євро-2020. Гарі сказав, що його переконали спробувати снюс (подрібнений звільнений тютюн, який поміщають під губою. Вживання може призводити до захворювань серця та порожнини рота, а також до зниження працездатності – Sports.ru) – спочатку він відмовлявся, але після кількох чарок алкоголю погодився.


«Я сидів на ліжку, зовсім голий, я витягнув цю штуку з рота і викинув у відро для сміття, думаючи: «Що це, чорт забирай, таке». Я почав потіти, але мені було холодно. Я потію, обливаюсь потім, і на підлозі розтікається калюжа, а я не можу поворухнутися. Я думаю: «Що, чорт забирай, зі мною зробили».


Мене почало нудити, але я не міг підвестися, бо в мене сильно паморочилося в голові. Зрештою я ліг на підлогу і повз до туалету, як змія, просто ковзаючи, це був єдиний спосіб дістатися туди. І якраз перед тим, як я дістався до туалету, мене вирвало на всі боки, це потрапило на душову кабінку, все було скінчено.


Я почував себе жахливо, це жахливо. Я ненавиджу тебе так, як ти й уявити не можеш. У результаті все це добігло кінця, я забрався у свою ліжко і вирішив подивитися, котра година. Було 7 ранку. Я переніс семигодинну тортуру. Велике тобі дякую за це, Майко», – сказав Лінекер.