8 листопада 2023 18:47

Дібала про Моурінью: "Він любить аргентинців, добре відгукується про Ді Марію та Мессі. Після фіналу ЧС у мене було 5 пропущених від нього, він був щасливий"

Пауло Дібала розповів про кохання Жозе Моурінью до збірної Аргентини.


Півзахисник «Роми» та аргентинської команди розповів, як португальський фахівець привітав його з перемогою на чемпіонаті світу -2022.

«Коли гра [фінал проти Франції] закінчилася, ми проходили антидопінгову перевірку, і в мене не було з собою мобільного телефону. Коли я дістався до роздягальні, я взяв телефон, щоб поговорити зі своєю сім'єю, і в мене було близько п'яти пропущених дзвінків від Моу.

Може, я подзвонив йому раніше , Чим своїй мамі, я не пам'ятаю. Коли я зателефонував йому, він був щасливий. Він любить аргентинців. Він завжди дуже добре відгукувався про Фідео (Анхеле Ді Марії), про Лео [Мессі] теж.

Він завжди добре відгукувався про аргентинців. Усі вони привносили щось нове до його команди. Це було з Джованні Ло Чельсо, з Еріком Ламелою, з Хуаном Фойтом. Він завжди дуже добре висловлюється про всіх», – сказав Дібала в інтерв'ю TyC Sports.