6 листопада 2023 21:22

"Інтер" хоче фінський екс-менеджер Nokia Зілліакус: "Мбаппе став би не просто мрією. Перетворимо "нерадзуррі" на найбільшу команду"

Фінський бізнесмен повідомив про бажання купити "Інтер".


Колишній топ-менеджер Nokia Томас Зілліакус заснував інвестиційну компанію XXI Century Capital і повідомив La Repubblica, що має намір цього чи наступного тижня направити Suning Holdings Group «адекватну пропозицію».

«XXI Century Capital підписала угоди сумарно на 2,5 млрд. доларів з інвесторами, готовими вкласти кошти в наші проекти. Ми зробимо дружню пропозицію, використовуючи частину цих грошей», – написав також підприємець.

«Наші інвестори не є частиною футбольного світу. Ми переконані, що «Інтер» може стати ще більшим клубом, ніж зараз. Це не критика на адресу нинішнього керівництва, там чудові менеджери та тренер. Але нашою метою стане зростання.

Ми хотіли б спеціалізуватися на створенні послуг для вболівальників по всьому світу, щоб збільшити прибутки, а потім зміцнитися на ринку. Наслідком цього стане можливість придбання провідних гравців і вдосконалення і без того сильної команди. Мбаппе перестав бути просто мрією.

Ідея полягає в тому, щоб поступово зміцнювати і без того добрий склад і щорічно боротися за скудетто та перемогу у Лізі чемпіонів.

Ми хочемо перетворити «Інтер» на найбільшу команду у світі. Ми готові розглянути можливість спільної роботи з Чжаном, залишивши його на посаді президента, але взявши на себе управління організацією загалом», – сказав Зілліакус в ефірі TVPlay.