5 листопада 2023 13:02

Ґендиректор Серії А – Моурінью: "Ми складаємо календар з професійним та рівновіддаленим підходом. Немає й мови про те, щоб шкодити комусь"

Генеральний директор Серії А Луїджі Ді Серво відповів на претензії Жозе Моуріньо, який незадоволений тим, що його «Рома» має недостатньо часу на відпочинок між матчами у єврокубках та чемпіонаті.

«Ліга коментує заяви тренерів тільки якщо вони містять звинувачення, які загрожують авторитету Серії А. Тренер «Роми» звинуватив Серії А у бажанні завдати шкоди його команді.


Ми змушені втрутитися та виступити на захист ліги. Ми складаємо календар з професійним та рівновіддаленим підходом. Очевидно, що ліга нікому не надає послуг. Не говорячи вже про те, щоб шкодити комусь.

Як відомо, більшість доходів клубу надходить від телевізійних прав, і час початку матчів визначається передусім з метою забезпечення максимальної аудиторії.

Як не дивно, матч «Інтер» - «Рома» пройшов в ідеальний час і показав найвищі рейтинги в 10-му турі, а також став другим за кількістю глядачів цього сезону», - сказав Ді Серво.

Жозе не влаштовувало, що його команда була змушена грати про ти «Інтера» через 72 години після матчу Ліги Європи зі «Славією». Сьогодні римляни вдома прийматимуть «Лечче». На відміну від суперника, у «Джаллороссі» був повноцінний тижневий цикл перед сьогоднішнім матчем.