4 листопада 2023 18:48
2

"Динамо" провело перше тренування під керівництвом Шовковського

У п’ятницю ввечері, після матчу проти «Шахтаря» на стадіоні «Динамо», Мірча Луческу оголосив, що йде у відставку з посади головного тренера клубу.


Вранці наступного дня президент клубу Ігор Суркіс представив команді Олександра Шовковського, який був асистентом Мірчі Луческу, у якості виконуючого обов’язки головного тренера.


Нагадаємо, Олександр Володимирович, який приєднався до тренерського штабу «Динамо» на початку року, вже мав досвід управління командою, коли наприкінці минулого сезону тимчасово виконував обов’язки головного тренера поки Мірча Луческу був на лікарняному. Однак тоді керував процесом все ж Луческу, а відтепер це робитиме Олександр Шовковський.


Після ранкової презентації, під час якої президент, тренерський штаб та гравці подякували Мірчі Луческу, команда вийшла на перше тренування вже під орудою нового наставника.


Гравці були поділені на дві групи – ті, хто грав напередодні, отримав менші навантаження, для них заняття носило суто відновлювальний характер. Друга ж група плідно попрацювала під акомпанемент дощу.


Свій наступний матч «Динамо» проведе наступної неділі, 12 листопада. Кияни відправляться до Кривого Рогу, де на них чекає зустріч з лідером першості, «Кривбасом».

А зараз виходить, що перемога над кривобасом піде на користь кротам.
Сховати
olur, то що треба зливати? Кривбас, якщо він збереже свої позиції, у другій частині ЧУ і так будуть за вуха тягти навтіху боневтіку.