3 листопада 2023 21:51
2

Журналіст про наступного тренера "Динамо": "Я чув із надійних джерел лише прізвище екс-тренера "Твенте". Але вибір буде зроблено на користь Шовковського"

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про те, хто змінить Мірчу Луческу на посаді тренера "Динамо".


- За моїми даними, чи завтра, чи післязавтра Ігор Суркіс презентує команді новий тренерський штаб на чолі з Олександром Шовковським. Спробую пояснити ситуацію. Я чув із надійних джерел лише одне прізвище. Це іспанський екс-тренер "Твенте" Гонсало Горсія. Він фігурував у той момент, коли Кучер пішов із СК "Дніпро-1". Але вибір буде зроблено на користь Шовковського.

Суркіс не має реальної кандидатури, з якою можна було б підписати довгостроковий контракт. Сашо має позитивний бекгрануд весняної частини чемпіонату. І мій прогноз у тому, що якщо з точки зору результату він добре проведе матчі першого кола, то це буде вагомим фундаментом для того, щоб Суркіс розглядав його фігуру як номер один на зимові збори. Але зараз президент займатиметься шорт-листом потенційного головного тренера.

Круговорот "сердець" в Динамо.
Я цього чекав:
Чим раніше піде циган - тим раніше прийде Шовковський, чим раніше піде Шовковський - тим раніше прийде Гусєв, чим раніше.. ну ви зрозуміли) колись і на нашій вулиці буде гарний фахівець, проте не факт, що при Суркісі