3 листопада 2023 20:13
1

Маріно ПУШИЧ: "Шахтар" заслужив перемогу у матчі з "Динамо"

Прес-конференція наставника "Шахтаря" Маріно Пушича після перемоги над "Динамо".


- Вигравати завжди приємно. Особливо в українському класико. Для нас це дуже важливо. Щодо травми Азарова, то ми чекаємо на рішення нашої медичної служби. Найімовірніше, воно буде завтра. У зв'язку з цим ми були змушені перебудовуватись, Матвієнко зіграв крайнього захисника, але це нормально. Усі добре зробили свою роботу.


- Результат матчу справедливий чи "Шахтарю" пощастило?


- Я вважаю, що ми заслужили на цю перемогу. Ми добре зіграли. Ми мали моменти у першому таймі. Вважаю, що результат справедливий.


- Чому Бондаренко пропускав сьогоднішній матч?


- Він травмований Учора намагалися його поставити на ноги на цей матч, але врешті-решт вирішили не ризикувати. Це добрий і важливий гравець для нас.


– Як вам рівень чемпіонату України?


– Я не дуже добре знаю цю лігу. Але коли "Шахтар" грав із "Фейєнордом", я дивився багато матчів. Український чемпіонат – це такий собі марафон. Потрібно мати час, щоб познайомитись із командами. У кожній лізі є сильні команди та свої особливості. Потрібно говорити про конкурентоспроможність українського чемпіонату, де є команди, які виборюють перше місце,


- Ви вже будуєте нову гру "Шахтаря"?


– Це завжди паралельний процес. Хочеться підняти команду на новий рівень. Ми намагаємося грати так, як би ми цього хотіли. Футболісти ставляться до цього відповідально.


- Ви практично "звільнили" Луческу. Які ваші емоції?


- Луческу приблизно такого ж віку, як і мій батько. Я завжди шаную таких людей. Я поважаю те, що Луческу домігся як тренер. Він багато років у цій справі, має багато досягнень. Можу лише висловити йому повагу. Його відставка – його персональне рішення. Він багато років був на топ-рівні.

ще один клоун з'явився в чемпіонаті