31 жовтня 2023 15:34

"Цей папір діє в усьому світі": у росії поставили крапку у варіанті з переходом в Азійську конфедерацію

Фото - ua.depositphotos.com


Російський футбольний союз (РФС) більше не розглядає варіанту з переходом із УЄФА в Азіатську конфедерацію футболу. Про це розказав генеральний секретар РФС Максим Митрофанов.


Максим Митрофанов в інтерв’ю пропагандиським ЗМІ впевнено констатував, що ніякі утопічні плани деяких його колег з боліт не допоможуть повернути збірну росії у світовий футбол.

«Є папір від ФІФА, який забороняє нам брати участь в офіційних змаганнях. Є такий папір? Так. Тобто, мова про заборону в усьому світі.

Цей папір діє в усьому світі. І в разі виходу з УЄФА він не скасовується автоматично».

4 жовтня, з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах.


10 жовтня Виконком УЄФА під час свого засідання не зміг знайти технічне рішення, яке б дозволило російським збірним повернутися в міжнародний футбол.


Кількома тижнями раніше стало відомо, що УЄФА мала намір допустити до змагань під своєю егідою молодіжні команди збірної росії U-17: хлопчачу та дівочу.


З початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.