31 жовтня 2023 09:03

"Він скоро стане найкращим нападником у лізі": у Польщі високо оцінили перспективи екс-форварда "Динамо"

Голова «Сталі» Яцек Клімек розповів про перспективи колишнього нападника «Динамо» Іллі Шкуріна залишитися в клубі після завершення орендної угоди. Нагадаємо, що контракт футболіста з ЦСКА, якому належать права на футболіста, закінчується наприкінці цього сезону.


– Ми впевнені, що він залишиться у Мельці. У нас із ним дуже хороші стосунки, ми багато працювали разом, щоб він потрапив до «Сталі», і я думаю, що він задоволений цим. Він скоро стане найкращим нападником у цій лізі, і я думаю, що він допоможе нам ще один сезон і покаже себе вдвічі краще, ніж Саїд Хамуліч.


– Ще один сезон? Я думав, що у разі його збереження буде розглянуто варіант літнього продажу.

- Ви знаєте, яким буває футбол. Я розповів, на що розраховую та які у нас плани.

- У вас немає жодних побоювань? Джентльменські угоди важливі, але також відомо, що у разі дуже гарного сезону Ілля зможе розраховувати на набагато вигіднішу угоду, маючи всі карти на руках.

– У нас такі стосунки, що я впевнений, що все буде чудово. Все може статися, покаже час. З Саїдом Хамуліч ми теж ладнали, він повинен був на сто відсотків залишитися. Він відхиляв усі пропозиції, але настав момент, коли він вибачився і сказав, що наші угоди застаріли, тому що остання пропозиція для нього та для клубу настільки космічна, що було б безумством не скористатися ним, тому і він, і ми цим скористалися. Ще місяць, два раніше, ми цього не припускали, бо Хамуліч мав залишитись у нас на півроку довше, забити ще десять голів і піти за великі гроші. Футболіст не витримав тиску, такі ситуації трапляються. Сподіваюся, Ілля витримає тиск.

– Ви кажете, що разом багато працювали, щоб Ілля перейшов у Мелець. В чому справа?

– У нас були конкуренти, у нас була геополітична ситуація, у нас було ще десяток інших ситуацій, але я не хотів би заглиблюватись, бо це секрети, – сказав Клімек.