30 жовтня 2023 22:30

"Я б не сказав, що "Динамо" перебуває у кризі": Конопля проанонсував матч "Шахтаря" з командою Луческу

Захисник донецького Шахтаря Юхим Конопля поділився думкою про майбутній матч 13-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо, який відбудеться 3 листопада.


Шахтар розгромив сумську Вікторію, яка виступає у Першій лізі, у матчі 1/4 фіналу Кубка України та вперше за п'ять сезонів вийшов у півфінал турніру (3:0).


Незважаючи на підсумковий великий рахунок, захисник «гірників» Юхим Конопля не вважає, що зустріч була легкою для команди Маріно Пушича.


«Шахтар домінував на футбольному полі протягом усієї гри, але легко нам не було. Така гра з нашого боку вимагає зусиль, впевненості у власних діях, емоцій та концентрації. Може, з трибуни було видно, що нам легко дається, але на полі все відчуваєш по-іншому».

Гравець також поділився думкою про наступного суперника Шахтаря – київське Динамо, безвиграшна серія якого складає три матчі.


«Я не сказав би, що Динамо перебуває в кризі. Лише після міжнародної паузи вони щось пішло негаразд, а раніше вони справно вигравали. Так, в останніх трьох іграх вони набрали лише одне очко.


Ми однозначно намагатимемося показувати свій максимум, свій найкращий футбол. Усі мої партнери вимагають один від одного показувати максимальні зусилля та самовіддачу», – сказав Юхим в інтерв'ю сайту SportArena.