28 жовтня 2023 08:34

Журналіст: "Не дуже добре для "Динамо", що в такий важливий момент вони будуть протистояти саме "Колосу" - ковалівці і самі не грають, та й іншим не дають"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Колос» – «Динамо» Київ.


«Динамо» більше втрачати очки не можна. Кияни ще можуть претендувати на найвищі місця в турнірній таблиці, але ліміт помилок вони вже вичерпали.

І не дуже добре для команди Луческу, що в такий важливий момент вони будуть протистояти саме «Колосу». Адже ковалівці і самі не грають, та й іншим не дають.

Попри те, що оборона «Динамо» заслуговує на нищівну критику і в 8 матчах кияни пропустили вже 14 м’ячів, не буду тут грати через «тотал більше». Навпаки…


Справа в тому, що в «Колоса» різниця м’ячіві 7:7, і це в 11 матчах. Красномовно, чи не так? «Динамівцям» тут дуже важливо забити щораніше, інакше будуть великі проблеми.

Все ж таки вірю, що кияни тут зуміють перемогти. Але через низ: «тотал менше 3,5». Такий варіант ставки букмекери оцінюють в коефіцієнт 2,01.