25 жовтня 2023 15:07

Джерело: "Динамо" та "Шахтар" цікавляться молодим хавбеком "Вереса"

Журналіст і коментатор Володимир Звєров розповів про бажання "Вереса" дати ігрову практику молоді та інтерес до хавбека команди Дмитра Годі з боку "Динамо" та "Шахтаря".


"Сьогодні юнацька Ліга УЄФА - Шахтар-Барселона і Рух-Сараєво.


Готуючись коментувати Рух, увімкнув попередній матч львів'ян в юнацькому чемпіонаті України - 1:1 з Вересом. І дійшло, що після вихідних якось непомітно пройшла одна новина, яка стосується Вереса.


"Члени наглядової ради звернулися до тренерського штабу з пропозицією дати більше ігрового часу вихованцям U19".


Про одного із вересівських пацанів говорив наприкінці минулого сезону. Що його "пасуть" клуби із верхньої частини турнірки УПЛ.


Це Дмитро Годя - атакувальний хав 2005-го р.н. Гарна ліва нога, креатив, удар. Цього сезону 10 матчів/5 голів (3 з пенальті).


Нещодавно Годю викликали до складу юнацької збірної на турнір у Кореї, і після цього інтерес поновився. Чув, що ним цікавляться Динамо, Шахтар і ще кілька клубів Прем'єр-ліги.


Але Верес зараз у такій ситуації, що необхідно струсонути склад, бо інакше команда так і осяде на мілині. Саме час випробувати хлопця на рівні УПЛ, дати хвилини. Що, як я чув, тренерський штаб і збирається зробити".


Фото: НК "Верес"