25 жовтня 2023 14:37

Президент "Баварії" організував зустріч Мазрауї, який підтримував Палестину, та ізраїльтянина Переца. Нуссаїр запевнив, що у нього немає негативу до Ізраїлю та євреїв

Нуссаїр Мазрауї, який підтримав Палестину, та ізраїльтянин Даніель Переца поспілкувалися.


Зустріч гравців "Баварії" організував президент мюнхенського клубу Герберт Хайнер. Спочатку він поговорив з кожним гравцем окремо, потім відбулася розмова між ними трьома.

Атмосфера на зустрічі була сприятливою. Мазрауї запевнив Переца, що він не має негативу до Ізраїлю та євреїв. Наприклад, особистий фізіотерапевт Мазрауї родом із Ізраїлю і є євреєм. Цією зустріччю у «Баварії» хотіли забезпечити гармонію у роздягальні.


Нагадаємо, захисник «Баварії» та збірної Марокко підтримав Палестину в конфлікті з Ізраїлем, опублікувавши відео, в якому закадровий голос вимовляє у стилі молитви: «Боже, допоможи нашим пригнобленим братам з Палестини здобути перемогу. Нехай Бог виявить милосердя до загиблих, нехай Бог зцілить їх поранених».

Після критики ЗМІ на свою адресу він прокоментував свою позицію: «Гинуть тисячі невинних людей. Я завжди виступатиму проти будь-яких видів тероризму, ненависті та насильства – не розумію, чому люди думають про мене інакше». «Баварія» провела бесіду з Мазрауї після його повернення до клубу, а потім оголосила, що не стане його усувати.