25 жовтня 2023 10:38

"За стилем гри підходять "Манчестер Сіті": екс-гравець збірної України оцінив шанси Циганкова та Довбика на перехід у гранд АПЛ

Віцепрезидент рівненського Вереса В’ячеслав Шевчук поділився своїми думками щодо виступів українців Віктора Циганкова та Артема Довбика в іспанській Жироні.


В’ячеслав Шевчук вважає, що за стилем гри Довбик та Циганков могли б спокійно грати під керівництвом Гвардіоли в Манчестер Сіті. Фахівець пояснив свою думку.


«У майбутньому все можливо. Як на мене, Циганков і Довбик по стилю гри підходять Манчестер Сіті. Довбик взагалі схожий на Холанда. Окрім них, важко назвати нападників з таким профайлом, які мають високий зріст, швидкість, хороший удар, роботу в пресингу».

Функціонер думає, що Довбик чудово вписався б у два мадридські гранди — Реал та Атлетіко. Шевчук розповів, чому форварду важливо провести цей сезон в Жироні.

«Спочатку Артему потрібно відіграти сезон на високому рівні в Жироні, а вже потім іти на підвищення. Йому б підійшли мадридські команди – Атлетіко або Реал. У «королівського клубу» після відходу Бензема немає наконечника атак. Довбик – це реально крутий варіант для Реала», — сказав Шевчук для «sport-express.ua».