24 жовтня 2023 15:32
3

Bild: Рогозін запропонував скинути на Київ ракету-носій "Союз" із великою кількістю вибухівки

Фото - ua.depositphotos.com


Bild розповів про підготовку скидання на Київ ракети-носія «Союз» із великою кількістю вибухівки.


Група високопосадовців планує модифікувати цивільну ракету-носій «Союз» таким чином, щоб вона після запуску не досягла орбіти і впала в одному з великих районів України. Очевидно, у Києві. На борту можлива величезна кількість вибухівки.

BILD має ексклюзивний доступ до семихвилинних записів розмов між колишнім головою «Роскосмосу» Дмитром Рогозіним та нинішнім керівником дочірнього підприємства «Роскосмосу» Ракетно-космічним центром «Прогрес» Дмитром Барановим.

Запис переговорів датується січнем 2023 року. Рогозін і Баранов обговорюють, щоб ракета «прилітала з півночі, а не зі сходу». Тобто, з космодрому Плесецьк під Архангельськом, а не із космодрому Східний на кордоні з Китаєм. Це дозволило б доставити на борту більше вибухівки. Баранов пояснює: «Зі сходу це буде 7,5 тонн, з півночі – 10 тонн. Ну, можна відняти одну тонну для безпеки, тоді буде 6,5 та 9 тонн».

Більш того, Баранов пояснює, що після пуску 50-метрову ракету-носій можна направити «у будь-який бік, розгорнувши її через 8-22 секунди». Але він бачить проблему: жодна російська бомба, яка буде випущена з борту в бік України, не витримає температури при вході в атмосферу.

Рогозін хоче знайти вирішення проблеми швидко. Він обіцяє звернутися до Юрія Соломонова. Який є генеральним конструктором із ракетних комплексів наземного базування Московського державного інституту теплотехніки. У 1990-х роках він очолював групу розробників балістичної ракети «Тополь-М».
предлагаю сбросить рогозина
Сховати
Так у него штаны приземлятся раньше!!! динамо машына,
Сховати
misha, ))