24 жовтня 2023 11:35

Каррагер про Маддісона: "Найвпливовіший гравець в АПЛ. Він узяв 10-й номер Кейна - можливо, найбільшого в історії "Тоттенхема" - і справляється"

Джеймі Каррагер вражений впливом Джеймса Маддісона на гру «Тоттенхема».


Атакуючий півзахисник забив гол у вчорашній грі 9-го туру АПЛ між «Тоттенхемом» та «Фулхемом» (2:0). Загалом у нього 3 голи та 5 результативних передач у 9 іграх чемпіонату.

«Для мене це, ймовірно, найвпливовіший гравець в АПЛ. Думаю, він так сильно впливає на команду. Тут варто віддати належне тренеру. Це його філософія, стиль гри, але Маддісон став їх великою частиною.

Він прийшов і взяв 10 номер, під яким виступав Харрі Кейн, можливо, найбільший гравець в історії «Тоттенхема». Думаю, незабаром він приміряє капітанську пов'язку. Отакий у нього характер.

Іноді, переходячи до більшого клубу, гравці стикаються з такою пильною увагою, що не можуть з ним впоратися. Справа не в їх здібностях, а в менталітеті. А він справляється. Маддісон з радістю перейшов до більшого клубу, він дає інтерв'ю і знаходиться в центрі уваги. Йому це просто подобається», – сказав Каррагер у Monday Night Football.