21 жовтня 2023 20:38

Юрій ВЕРНИДУБ: "Таке враження, що інших футболістів у нас немає, окрім тих, хто вже грає за збірну – Бескоровайний заслуговує виклику"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб заявив, що центрбек команди Данило Бескоровайний заслужив виклик у національну збірну України.


«На мій погляд, не дуже добре виглядає центральна ланка захисту нашої збірної. Думаю, Бескоровайний заслуговує виклику до національної команди. Він зараз дуже добре виглядає. До того ж, забив три голи у поточному сезоні. Подивіться, він виграє увесь другий поверх та має здібності добре розпочати атаку, а не просто вибити мʼяч абикуди.


Бескоровайний наразі робить все для того, аби на нього звернули увагу тренери збірної України. Але, таке враження, що інших футболістів у нас немає, окрім тих, хто вже грає за збірну, як би високо не знаходилась наша команда. Як би там не було, бажаю тільки перемоги нашій збірній у матчі проти Італії, і тільки потрапляння на Євро. Дуже хочеться, аби збірна порадувала наших бійців, які зараз на передовій захищають країну», – сказав Вернидуб.