21 жовтня 2023 11:39

"Даріо не дуже хотів бути тренером". Шевчук висловився про призначення Срни у "Шахтар"

Колишній захисник Шахтаря В'ячеслав Шевчук прокоментував призначення свого колишнього партнера по донецькій команді Даріо Срни виконувачем обов'язків головного тренера «гірників».


Даріо Срна був призначений виконувачем обов'язків головного тренера Шахтаря. Хорватський фахівець замінив на посаді нідерландця Патріка ван Леувена, якого було звільнено у понеділок, 16 жовтня.

В'ячеслав Шевчук, який раніше виступав разом із Даріо за донецьку команду, прокоментував його призначення в інтерв'ю сайту Sport-Express.ua.

«Даріо – це легенда та багаторічний капітан Шахтаря, якого було призначено на цю посаду, бо знає клуб зсередини, мабуть, більше, ніж ніхто. Думаю, що зараз це найкращий варіант.

Він проходив навчання на ліцензію Pro, має досвід спортивного директора та завжди знаходиться поряд з командою. Думаю, він зі своїми помічниками може дати хорошу емоцію, щоб демонструвати якісну гру та результат».

Шевчук також відповів на запитання, чи він привітав Срну з призначенням і наголосив, що Даріо не мав бажання ставати тренером Шахтаря.

«Так, я його привітав. Даріо відповів мені не відразу, оскільки зараз у нього багато думок та серйозних справ. Ми всі чули, що на адресу Срни сказав Рінат Ахметов, як він дякував йому за те, що той пішов на такий крок.

Можна було зауважити, що останнім часом Даріо не дуже хотів бути тренером і обіймав посаду спортивного директора», – сказав В'ячеслав.