19 жовтня 2023 19:08

"Ювентус" зробив офіційну заяву про ситуацію з Фаджолі

Туринський «Ювентус» виступив із офіційною заявою про ситуацію з нелегальними ставками півзахисника клубу Ніколо Фаджолі.

«Клуб взяв до відома офіційний прес-реліз Італійської федерації футболу (FIGC) і підтверджує свою повну підтримку Ніколо Фаджолі на цьому шляху, забезпечуючи гравцеві необхідну підтримку у виконанні зазначеного терапевтичного плану і, як прямо передбачено в угоді, співпрацюючи з Федерацією, щоб намітити заплановані зустрічі. Ми твердо переконані, що Ніколо за підтримки клубу, його товаришів по команді, його сім'ї та фахівців, які йому допомагатимуть, з великою відповідальністю підійде до терапевтичного та тренувального процесу і після відбуття дискваліфікації зможе спокійно повернутися до участі у змаганнях», — йдеться в заяві прес-служби італійського клубу


Нагадаємо, 17 жовтня стало відомо, що через гру на ставках семимісячної дискваліфікації зазнав футболіста «Ювентуса» Ніколо Фаджолі. Агент гравця заявив, що його клієнт страждає на ігрову залежність і незабаром пройде необхідне лікування.