19 жовтня 2023 16:17

Мерсон: "Челсі" у найкращій формі може обіграти будь-кого, навіть "Арсенал"

Футбольний експерт Пол Мерсон вважає, що "Челсі" здатний здолати "Арсенал" у рамках гри 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

"Арсенал" приїде на "Стемфорд Брідж" у ці вихідні, і це буде цікаво. З добрими командами, такими як «Ліверпуль», «Челсі» цього сезону грає добре.


Враховуючи становище «Челсі» у лізі, багатьом командам не хотілося б зустрічатися з «аристократами», тому що у своїй найкращій формі вони можуть обіграти будь-кого. А коли той самий лідер "синіх" Рахім Стерлінг грає на високому рівні, як у матчі з "Бернлі" (4:1), проти нього практично неможливо оборонятися.


Підопічні Почеттіно можуть здолати принципового суперника та перезапустити свій сезон. Але й для «Арсеналу» це буде дуже важлива гра. Якщо «каноніри» зможуть виграти, вони стануть основними претендентами на перемогу в АПЛ», – наводить слова Мерсона Sky Sports.

Лондонське дербі відбудеться у суботу, 21 жовтня. На даний момент "Челсі" посідає 11-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, набравши 11 очок. "Арсенал" йде на другому рядку, маючи в активі 19 балів.