16 жовтня 2023 09:39

"Зоря" отримає підсилення напередодні матчу Ліги конференцій: джерело повідомило подробиці

Валерій Кривенцов може заспокоїтись – захиснику Зорі Джордану вдалося уникнути серйозних проблем зі здоров’ям після травми у матчі на Кубок України проти Маріуполя.


На 36-й хвилині того поєдинку легіонер луганців залишив поле із сильним набряком ноги та підозрою на серйозне пошкодження. Клубні медики побоювалися, що бразильцю діагностують розрив зв'язок гомілкостопа.


Футболісту провели обстеження, яке не підтвердило побоювання лікарів. Остаточний діагноз Джордану – розтягнення. Про це повідомило ТаТоТаке.


За прогнозами медиків, легіонер Зорі може пропустити матч п'ятниці 11 туру УПЛ проти Оболоні. Але практично точно буде готовим до важливого поєдинку Ліги конференцій проти Маккабі.


Після поєдинку в Ісландії, де Зоря мінімально виграла у Брейдабліка, підопічні Валерія Кривенцова мають в активі чотири очки і посідають другу сходинку в групі B.


В паралельному матчі Гент здолав Маккабі 2:0. Бельгійці утримують перший щабель. У «індіанців» теж чотири очки, але кращі додаткові показники.


В наступному поєдинку Ліги конференцій Зоря на виїзді має зіграти з Маккабі з Тель-Авіва. Поєдинок було заплановано на 26 жовтня. Але через війну в Ізраїлі матч можуть перенести чи відкласти.


Фото: ФК "Зоря"