13 жовтня 2023 17:50
1

Сергій РЕБРОВ: "Завтра вийдемо найсильнішим складом, незважаючи на травми Ярмоленка та Циганкова. Їх є кому замінити"

Прес-конференція головного тренера збірної України Сергія Реброва напередодні матчу із Північною Македонією.


- У якому стані зараз команда?


– На жаль, Кривцов отримав травму, але це було ще у США. Завтра він не зіграє. Попов повертається до загальної групи. Сьогодні тренуватиметься. Решта гравців готова до завтрашньої зустрічі.

- Наскільки складно було адаптуватися до гри без Циганкова та Ярмоленка?


– Я не вважаю, що нам було складно. Ми маємо багато гравців, які можуть їх замінити. Впевнений, що завтра ми вийдемо найсильнішим складом, незважаючи на травми. Такі ж проблеми є й у Північній Македонії. Ми в рваних умовах.

- Не розглядаєте зміну ігрової схеми з огляду на травми Ярмоленка та Циганкова?

– Ми розглядаємо багато схем. Завтра ви побачите все.


- Тренер Північної Македонії сказав, що у попередньому матчі з Україною його команда зазнала поразки через якісь аномалії. Що скажіть про це?


– Для нас це був перший офіційний матч. Я бачив бажання гравців, але все одно було складно. Важливо здобути впевненість з перших хвилин. На жаль, ми пропустили першими, а потім ще пропустили. Дуже добре, що ми повернулися до гри в першому таймі. Усі проаналізували. Завтрашній матч нам треба розпочати інакше. Гравці це розуміють і гратимуть із більшою концентрацією.


- У яких кондиціях знаходиться Мудрик?


– Його можна буде побачити завтра з перших хвилин. Я дуже радий за нього. Він нещодавно забив м'яч та виглядав дуже впевнено. Це важливо для нього, "Челсі" та збірної. Думаю, він допоможе нам.


- Малиновський знову у збірній. У якому він фізичному та психологічному стані?


– Я знаю Руслана. Він завжди приїжджає до збірної із великим задоволенням. Минулого разу його не викликали, бо він взагалі не мав ігрової практики. Зараз він грає і допомагає "Дженоа", тому заслужив на виклик.


- Які у вас перші думки, коли ви бачите турнірну таблицю нашої групи зараз?


- А що там дивитися? У нас сім очок. У Північній Македонії також. Я завжди казав, що потрібно налаштовуватись на кожен матч. Не слід думати, що буде далі. Потрібно зробити все можливе, що взяти три очки.


- Наскільки тісно ви спілкуєтесь із тренером молодіжної збірної Мельгосою? Хтось звідти може потрапити до першої збірної?

– Ми завжди розмовляємо. Навіть після вчорашнього матчу. Я згоден з Мельгосою в тому, що ми створили набагато більше моментів, ніж у матчi проти Північної Ірландії. Бачу прогрес у нашій атаці. Кандидати завжди є. Унаї мені все розповідає про них.

без Ярмоленко и Цыганкова уже не может быть сильнейшего состава