9 жовтня 2023 18:54

Саутгейт про критику Магуайра: "Раніше не було соцмереж, а тепер вони живлять реакцію ЗМІ. Після поразки МЮ на тижні я бачив фотографію Харрі в газеті, хоча він не грав"

Гарет Саутгейт висловився про критику на адресу Харрі Магуайра у ЗМІ та соцмережах.


«Обов'язок тренера – захищати своїх гравців. [З Магуайром] звертаються дивним чином. Коли «Юнайтед» програв матч у середині тижня (мова про гру з «Галатасараєм» у ЛЧ), я бачив у газеті заголовок та фотографії гравців, які прибувають на стадіон. Використовували навіть фотографію Магуайра за кермом, хоча він не брав участі в матчі. Певною мірою це відбувається несвідомо.


Про це я намагаюся сказати. Я сказав своє слово. Він був і залишається важливим гравцем для нас. Ми маємо конкуренцію, і ми придивляємося до молодих центральних захисників. Але робота тренера у будь-якому випадку полягає у тому, щоб захищати своїх гравців.


Як тренер, ви можете говорити з командою, але ваші дії будуть говорити голосніше. Моя критика стосувалася коментаторів та експертів, про соцмережі я не говорив. Тому коментатори та експерти накинуться на мене, але це не має значення. Найважливіше гравці, особливо ті, хто був з нами довгий час. Вони знають мене досить давно, і певні моменти їм важливо відчувати підтримку.

Звичайно, раніше у нас не було соціальних мереж, тому зараз змінилася динаміка, це підживлює реакцію інших ЗМІ. Як я вже казав, раніше я не бачив нічого подібного, але ми маємо те, що маємо», – сказав головний тренер збірної Англії.