5 жовтня 2023 19:52

Бускетс про Мессі: "Кращий гравець світу. Він забиває, асистує, може вирішити результат матчу однією дією. Ми намагаємося максимально використати цю перевагу"

Серджі Бускетс висловився про стан Ліонеля Мессі та Жорді Альби.


Обидва гравці пропустили останні матчі «Інтер Майамі» через травми. Сьогодні команда зазнала поразки від «Чикаго Файр» у регулярному чемпіонаті МЛС (1:4). «Я сподіваюся, що вони зможуть повернутися якнайшвидше. Лео практично близький до повернення, Жорді потрібно трохи більше часу.

Зрештою вони повинні бути здорові, щоб допомогти нам, тому що вони дуже важливі гравці, і ми потребуємо їх. Але це має статися без форсування, тому що інакше ми втратимо їх знову.

В індивідуальному плані він [Мессі] кращий гравець у світі, він робить все, що його силах. Він забиває голи, віддає гольові передачі, під нього підлаштовуються інші команди. Наявність гравця з такими якостями надає впевненості. Однією дією він може вирішити результат матчу, і ми намагаємося максимально використати цю перевагу. Його відсутність дорого нам обходиться.

Зрозуміло, що перший, хто хоче бути на полі та грати, – це Лео. Другі – це партнери по команді з Інтер Майамі. Ми знаємо, наскільки вона важлива для нас. Жаль, але у світі футболу не можна контролювати травми», – сказав Бускетс.