5 жовтня 2023 15:35

Екс-тренер Англії Кіган про ТБ: "Не подобається, коли екс-футболістки говорять про чоловічу збірну. Це не одне й те саме"

Кевін Кіган розповів, що йому не подобаються жінки-експерти у футболі.


Екс-тренер "Манчестер Сіті", "Ньюкасла" та збірної Англії виступив на власному вечорі, який відвідали близько 250 осіб.


«Я не так просунутий, маю зізнатися. І, можливо, це не спільна думка. Мені не подобається слухати, як дами [екс-футболістки] говорять про чоловічу збірну Англії, тому що я не вважаю, що це одне й те саме. У мене є проблеми із цим», – сказав Кіган.


Ці слова глядачі зустріли короткими оплесками, і Кіган продовжив: «Деякі дівчата-ведучі, які зараз у нас є, настільки гарні, що вони кращі за хлопців. Це чудовий час для жінок.


Але якщо я бачу, як футболістка говорить про матч Англії проти Шотландії на «Уемблі» щось на кшталт «якби я була на його місці, то зробила б так», то я не думаю, що це зовсім одне й те саме. Не думаю, що це так сильно перетинається».


При цьому Кіган наголосив, що він підтримує розвиток жіночого футболу.

«Це чудовий час для жіночого футболу. Коли я був тренером збірної Англії (з лютого 1999 по жовтень 2000), то відвідував тренування жіночої команди. І вони виявилися набагато кращими, ніж я очікував. Я приєднався до них, а потім думав: "Вибираюся звідси". Я просто не міг відібрати чортів м'яч. А потім одна з них прокинула мені між ніг, і це просто мене добило», – розповів Кіган.