3 жовтня 2023 21:53

Боатенг про тен Хага: "Він повинен піти, думаю – не той рівень, щоб тренувати МЮ. Роналду був найкращим бомбардиром, а він просто вигнав його – це занадто"

Кевін-Прінс Боатенг вважає, що Ерік тен Хаг має залишити «Манчестер Юнайтед».


«Думаю, він має піти. Зважаючи на те, що я бачу, тут немає енергії. Я не бачу нічого. До того ж те, що він зробив із Роналду, тощо – це вже занадто. Думаю, що він не на тому рівні, щоб бути тренером "Манчестер Юнайтед". Навіть команда не найкраща – є кілька хороших гравців, але не найкращих.

Вогню, як і раніше, немає. На Олд Траффорд все відбувається так, як ви сказали: вони забивають, але немає швидкості, немає злості, ніхто не показує вогонь і темперамент. Якщо гравці цього не роблять, то це має зробити тренер.

[Роналду] був найкращим бомбардиром, а він просто вигнав його. Він іде проти найкращого гравця в команді – не можна так чинити, потрібно виявити до нього повагу. Є різні способи відпустити гравця, і я думаю, що він вибрав неправильний.

Думаю, потрібно просто чесно сказати гравцю, чого ви від нього хочете, гравець скаже, що він хоче робити – а потім він піде чи залишається і віддасть усе», – сказав екс-форвард в ефірі ютуб-каналу Rio Ferdinand Presents FIVE.