28 вересня 2023 19:50

Бербатов про конфлікт Санчо з тен Хагом: "Джейдон переоцінив свою значущість для МЮ. Він не Роналду, який всього досяг, його легко можуть позбутися"

Димитар Бербатов заявив, що Джейдон Санчо може помилятися щодо своєї ваги.


«Іноді футболісти – і я сподіваюся, що до Санчо це не стосується – які так довго не можуть залагодити конфлікт, переоцінюють свою значущість для клубу.


Коли йдеться про Роналду, наприклад, це інша справа, тому що він всього досяг. Я був у клубі, коли Уейн Руні впав у немилість, але йому з тренером вдалося все залагодити. Санчо ж, гадаю, переоцінив свою значущість. Він виграв із командою не так багато, його ситуація відрізняється.


«МЮ» запросто може вирішити позбутися Санчо. Яким би талановитим він не здавався за «Борусією», в «Манчестер Юнайтед» він ще нічого не показав.


Але й керівництво має поставити собі питання, чи зробило воно все можливе для того, щоб гравець почував себе комфортно, чи створено навколо нього правильне оточення. Це вулиця з двостороннім рухом, особливо коли на футболіста витрачено такі гроші», – сказав колишній форвард «МЮ».