27 вересня 2023 22:20

Усунення Санчо стало для тен Хага непростим рішенням – тренер МЮ вважає це крайнім заходом. Керівництво клубу підтримало нідерландця

Ерік тен Хаг вважає усунення Джейдона Санчо крайнім заходом.

Нагадаємо, на початку вересня між Санчо та головним тренером «Манчестер Юнайтед» Еріком тен Хагом виник конфлікт. Вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях: «У «МЮ» треба показувати рівень щодня».


Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом піст був вилучений. 14 вересня футболіста було відсторонено від роботи з основною командою.


Як повідомляє ESPN, усунення Санчо стало для тен Хага непростим рішенням, оскільки нідерландський фахівець вважає це крайнім заходом. Однак його рішення підтримало керівництво "Манчестер Юнайтед", зокрема, генеральний директор Річард Арнольд та спортивний директор Джон Мерто. Можливі юридичні наслідки цього рішення також було враховано.