27 вересня 2023 20:20

МЮ вважає усунення Санчо законним, незважаючи на заборону ФІФА ізолювати гравців. Клуб закріпив за Джейдоном персональних тренерів

"Манчестер Юнайтед" вважає правомірним усунення Джейдона Санчо від тренувань.


Нагадаємо, на початку вересня між Санчо та головним тренером «Манчестер Юнайтед» Еріком тен Хагом виник конфлікт. Вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях: «У «МЮ» треба показувати рівень щодня».


Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом піст був вилучений. 14 вересня футболіста було відсторонено від роботи з основною командою.


За даними ESPN, незважаючи на правила ФІФА, які забороняють змушувати гравців тренуватися окремо, у «Манчестер Юнайтед» впевнені у правомірності усунення Санчо.


Як підкреслює Асоціація професійних футболістів Англії (PFA), МЮ зобов'язаний забезпечити Санчо можливість підтримувати форму. У клубі вважають, що цю вимогу можна вважати виконаною, оскільки за Санчо закріплені персональні тренери.


Повідомляється, що PFA запропонувала виступити посередником у врегулюванні конфлікту Санчо з тен Хагом.