27 вересня 2023 12:43

Антоні погодився зустрітися з поліцією у зв'язку зі звинуваченнями у насильстві. Вінгер МЮ готовий віддати телефон, щоб допомогти розслідуванню

Антоні дасть свідчення у справі про звинувачення у насильстві.


Як повідомляє The Times, вінгер «Манчестер Юнайтед» у вівторок вилетів із Сан-Паулу до Англії та погодився зустрітися з поліцією Великого Манчестера у зв'язку зі звинуваченнями у насильстві.

Деякі джерела стверджують, що футболіст готовий передати свій телефон поліції, щоб допомогти їй у розслідуванні. Він, як і раніше, буде відсторонений від роботи з командою.

Нагадаємо, у червні цього року Габріела Каваллін, колишня дівчина Антоні, звернулася до поліції Сан-Паулу, звинувативши футболіста у 4 випадках домашнього насильства, погроз та завдання травм. Діджей та інфлюенсер у вересні дала інтерв'ю бразильському сайту UOL, а також показала фотографії травм та скріншоти листування. Вони прикріплені до справи як докази, поліція веде розслідування.

Крім того, у своїй заяві в поліцію Каваллін вказала, що в січні 2023 року Антоні напав на неї «з ревнощів», і його дії призвели до усунення силіконового імплантату в грудях.

Незабаром ще дві дівчини звинуватили бразильця в неналежній поведінці. Банкір Інгрід Лана заявила, що Антоні напав на неї у 2022 році, а інфлюенсер та студентка юридичного факультету Райса Де Фрейтас стверджує, що отримала тілесні ушкодження після нападу гравця у травні 2022 року. Повідомлялося, що остання заява була відкликана.