26 вересня 2023 08:55

Террі стане спортдиром "Аль-Шабаба"

Легенда "Челсі" Джон Террі, який повернувся до клубної Академії після роботи асистентом головного тренера "Лестера", все ж продовжить свою кар'єру менеджера в Саудівській Аравії. За інформацією Sports Zone, саме Террі може стати спортивним директором клубу саудівської Про-Ліги "Аль-Шабаб". Це максимально іміджеве рішення, оскільки "Аль-Шабабу" терміново потрібна максимально харизматична особистість з футбольного світу, і вибір припав на ексасистента головного тренера "Астон Вілли" і "Лестера".


Влітку "Аль-Шабаб" уже цілеспрямовано пропонував Джону Террі посаду головного тренера команди. За образом і подобою кейса "Аль-Іттіфака", який ухвалив у якості головного тренера легенду "Ліверпуля" Стівена Джеррарда. Суперник "Аль-Іттіфака" по Про-Лізі вирішив не відставати, однак Террі, після досить тривалих роздумів, відхилив тренерський оффер саудитів. Але робота в якості спортивного директора клубу – незважаючи на те, що це буде дебют Террі по подібному профілю – зацікавила легенду "Челсі" набагато більше, і сторони вже практично про все домовилися.


Причому Террі настільки зацікавлений у новій посаді, що погодився і на запропонований "Аль-Шабабом" короткостроковий контракт.