25 вересня 2023 19:32

Вацко жорстко проїхався по президенту "Вереса": коментатор має до Надєїна кілька запитань

Блогер та коментатор Віктор Вацко жорстко висловився щодо інтерв’ю, яке президент Вереса Іван Надєїн дав «Українському футболу».

Вацко в ефірі авторського проекту On Air також не погоджується з президентом Вереса у тому, що реформи у суддівстві зроблять УПЛ сильнішою.


«Ну от скажіть мені, який тендер ви хочете провести, який конкурс ви хочете підготувати, який продукт ви хочете продати «Canal+»?


Вам все літо говорили, що необхідно спільно інвестувати кошти, щоб створити свою структуру в межах УПЛ, яка буде генерувати телевізійний продукт для ліги, створювати його та займатись продакшном, роботою зі спонсорами та партнерами. Щоб клуби виступали співвласниками цієї структури і контролювали її».


Вацко пояснив, чому французи транслюють Екстраклясу


«Що ви зробили у підсумку? Якщо ви не знаєте, Canal+ просто транслює матчі польського чемпіонату, купуючи картинку, яку забезпечує безпосередньо структура Екстракляси. Тут також судді вам винні?», – сказав Вацко.


11 клубів УПЛ погодилися передати права на трансляцію матчів на усіх доступних OTT-платформах в Україні (MEGOGO, Setanta, Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV).


Рух і Минай транслюються на YouTube-каналі УПЛ ТБ.


Динамо, Дніпро-1 та Зоря залишаються на каналах холдингу 1+1 Media.