25 вересня 2023 18:09

"Перспектива - перспективою, а дорослий футбол - дорослим футболом": Вацко прокоментував гру орендованих динамівців за "Зорю"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко LIVE" прокоментував гру динамівців, які виступають за "Зорю".


"Мені цікаво дивитися за молодими талантами київського "Динамо", які грають на правах оренди за "Зорю". Найбільшими зірками академії "Динамо" останніх років, які зараз отримали шанс заявити про себе в дорослому футболі.


Антон Боль - центральний захисник. Дебютував за першу команду "Зорі" в матчі проти "Гента". Олександр Яцик - опорник, який мав стати зміною Бражкові. Вікентій Волошин, у якого вірили як у спадкоємця Булеци. Поки що не вражає жоден. Акцентую на словосполученні: "Поки що". Бо сподіваюсь, що з приходом Кривенцова команда заграє якісніше в цілому і футболісти зуміють розкритися по іншому.


Одна деталь по матчу проти "Гента". Антон Боль у "Динамо" вважався центральним захисником із якостями суперігровика, плеймейкера. Насамперед відзначали його роботу із м’ячем, вміння починати атаку. Проти "Гента" лише 62% його передач були точними і 12 втрат м’яча. Перспектива - перспективою, а дорослий футбол - дорослим футболом".