24 вересня 2023 13:02

Віктор СКРИПНИК: "У "Ворсклі" хто живий, той і грає"

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник розповів про терміни відновлення травмованих гравців.


- Владлен Юрченко - місяць, я не знаю… Володимир Чеснаков - 2-3 тижні.


- На трибунах вже тривалий час перебуває Ардіт Толі.


- Він не заявлений. Ми не можемо заявити, бо в нього щось там з контрактом з попередньою командою. Це ті проблеми, які у нас зараз є. І з цими проблемами ми намагаємося щось зробити.


Ми повинні були обіграти «Чорноморець», «Олександрію». Хоча зараз «Олександрію» всі виграють. Ну добре, то таке. Я ж кажу, що хлопці з такою головою сидять, вони розуміють - все, що в них було, вони віддали, але зараз ми в такому положенні.


А коли у тебе є обойма, не 11 або 8 людей, а хоча б 15, кожен з яких б’ється за місце і хоче грати - ось це потрібно будь-якій команді. А у нас виходить, що хто живий, той і грає. На даний момент, тому що в нас така проблема зараз.

І тому багато незаявлених, і Олександр Скляр пропускав… Тож це не відмовки - я до того, що ви кажете про план Б, план С. Ми виходимо і граємо. Я знав, що вони ще краще можуть грати, що вони й показали в другому таймі, - сказав Скрипник.

«Ворскла» поступилася в обох матчах після міжнародної паузи з загальним рахунком 1:6. Вчора «ТаТоТаке» повідомляло, що через травми полтавцям зараз допомогти не можуть Феліпе Рамірес, Володимир Чеснаков та Владлен Юрченко. Учорашній матч з «Кривбасом» пропускав і Олександр Скляр - через перебір жовтих карток.