22 вересня 2023 13:46

"Багатьом не подобається MEGOGO": комерційний директор "Дніпра-1" прояснив ситуацію з телепулом

Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман озвучив позицію віце-чемпіона України стосовно створення єдиного телепулу. На думку функціонера, не всі у захваті від трансляцій, які організовує медіасервіс MEGOGO.

Фрідман в коментарі Sport Express розповів про деталі зустрічі власників клубів української Прем’єр-ліги, яка відбулася минулої середи. Однією з тем обговорення був багатостраждальний телепул.


«Усі президенти клубів не проти єдиного телепулу, але для цього потрібний рівновіддалений мовник. Багатьом не подобається «Megogo» – до когось вони наближені, до когось – ні. Має бути «УПЛ-ТБ» рівновіддалене від усіх. Якщо цим питанням займатися вже зараз, то наступного сезону можна обходитися без MEGOGO».


Директор Дніпра-1 переконаний, що рівновіддалений телепул не відбудеться без спонсорської підтримки.


«Поки що я не бачу, щоб клуби могли заробляти на єдиному телепулі, хіба що з'явиться якийсь спонсор, який дасть грошей. Наразі неможливо набрати достатню кількість підписників, щоб наповнювати бюджет клубу. Нині лунають смішні цифри – 20-40 тисяч. Це не те, що потрібно», – підкреслив Фрідман.


11 клубів УПЛ погодилися передати права на трансляцію матчів на усіх доступних OTT-платформах в Україні (MEGOGO, Setanta, Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV).


Рух і Минай транслюються на YouTube-каналі УПЛ ТБ.


Динамо, Дніпро-1 та Зоря залишаються на каналах холдингу 1+1 Media.